Login

Gravimetrisch of volumetrisch doseersysteem voor doppen en sluitingen

Tijd is geld als het om de productie van doppen en sluitingen gaat. Bij hoge snelheden kan een spuitgietmachine of extruder duizenden doppen en sluitingen produceren. Hoge kwaliteit en een nauwkeurige dosering zijn daarom van het grootste belang.

De producenten van doppen en sluitingen werken bij voorkeur met een doseerunit die zowel stabiel als zuinig is. Movacolor ontwikkelt gravimetrische, optometrische en volumetrische doseerunits die aan de strenge eisen van deze producenten voldoen.

Gravimetrisch of volumetrisch doseersysteem voor doppen en sluitingen

Onze doseersystemen voor het kleuren van doppen en sluitingen kunnen verschillende soorten additieven verwerken, zoals masterbatch, poeder, maalgoed en glijmiddelen. De gravimetrische doseersystemen kunnen variëren van één tot vier componenten. En met onze bewezen gravimetrische controle kunt u problemen als kleurvariatie voorkomen. Het resultaat: constante kleurkwaliteit en een besparing op het gebruik van kleurpigmenten.

“We hebben ons oude doseersysteem vervangen door een unit van Movacolor en daarmee onze hoeveelheid afval met 80 procent verlaagd”

Productoverzicht gravimetrische en volumetrische doseerunits Movacolor

Movacolor ontwikkelt en fabriceert gravimetrische doseersystemen voor de productie van doppen en sluitingen:

Movacolor ontwikkelt en fabriceert optometrische doseerunits voor de productie van doppen en sluitingen:

Movacolor ontwikkelt en fabriceert volumetrische doseerunits voor de productie van doppen en sluitingen:

Veelgestelde vragen en interessante links

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met onze doseerspecialisten
+31(0)515 - 570 020