Login

Gravimetrische, optometrische en volumetrische doseerunits voor huishoudelijke producten

Produceert u huishoudelijke producten met een spuitgietmachine of via blaasfolie-extrusie? Dan weet u al dat u een stabiel doseersysteem nodig heeft dat masterbatch, poeder, maalgoed en vloeistoffen zeer nauwkeurig doseert. Een consistent hoge kwaliteit is waar ook ter wereld een absolute must voor de fabrikanten van huishoudelijke apparatuur.

Bij Movacolor bieden we deze kwaliteit via ons brede aanbod aan gravimetrische en volumetrische doseersystemen die losstaand of als meercomponentensysteem kunnen worden ingezet. Onze gravimetrische systemen, enkel of met meerdere componenten, met optionele 'closed loop'-maalgoeddosering, zijn eenvoudig via één bedieningsunit met touchscreen te besturen.

Gravimetrische, optometrische en volumetrische doseerunits voor huishoudelijke apparatuur

Bij het ontwikkelen van doseersystemen zijn we ons er altijd van bewust dat operators overal ter wereld belang hechten aan gebruiksgemak. Op onze systemen kunnen kleuren binnen een minuut kunnen verwisseld, en dankzij het modulaire ontwerp is snelle en eenvoudige uitbreiding mogelijk waar dat nodig is.

Productoverzicht gravimetrische en volumetrische doseersystemen Movacolor

Movacolor ontwikkelt en fabriceert gravimetrische doseersystemen voor de productie van huishoudelijke producten:

Movacolor ontwikkelt en fabriceert volumetrische doseerunits voor de productie van huishoudelijke producten:

Veelgestelde vragen en interessante links

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met onze doseerspecialisten
+31(0)515 - 570 020