Login

Gravimetrische, optometrische en volumetrische doseercontrole voor medische apparatuur

De productie van kunststof medische apparatuur vindt plaats via zowel spuitgieten als extrusie. Medische producten moeten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen omdat er mogelijk levens van afhangen. De dosering van additieven is hierbij heel belangrijk omdat medisch personeel de producten herkent aan zowel de vorm als de kleur.

Om afwijkingen te voorkomen, eisen de producenten van kunststof medische apparatuur hoogwaardige doseermachines voor de dosering van masterbatch, poeder, maalgoed en vloeistoffen. De units van Movacolor zijn geschikt voor toepassingen in clean rooms, aangezien alle contactonderdelen zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal.

Gravimetrische, optometrische en volumetrische doseercontrole voor medische apparatuur

De normen van onze klanten zijn ook onze normen. Een gravimetrisch of volumetrisch doseersysteem van Movacolor biedt maximale controle over de dosering bij het spuitgieten of de extrusie. De doseercilinder waarborgt een constante stroom en wordt aangestuurd door een stappenmotor. De doseersystemen zijn zeer eenvoudig aan te passen of uit te breiden. Movacolor levert voor alle gravimetrische units monitoringsoftware (MCSmart) waarmee u alle informatie over het doseerproces in uw computer kunt opslaan en zo het volledige productieproces kunt volgen.

Productoverzicht gravimetrische en volumetrische doseerunits Movacolor

Movacolor ontwikkelt en fabriceert gravimetrische doseersystemen voor de productie van medische apparatuur:

Movacolor ontwikkelt en fabriceert optometrische doseerunits voor de productie van medische producten:

Movacolor ontwikkelt en fabriceert volumetrische doseerunits voor de productie van medische producten:

Veelgestelde vragen en interessante links

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met onze doseerspecialisten
+31(0)515 - 570 020