Login

Volumetrische en gravimetrische doseersystemen voor hoogwaardige profielen

De in-line volumetrische en gravimetrische doseerunits van Movacolor zijn ontworpen voor de nauwkeurige dosering van masterbatch, vrij stromend PVC-poeder en maalgoed bij extrusieprocessen. Kunststofproducenten die profielen fabriceren, moeten zeker kunnen zijn van een constante stroom kleurpigment en een doseersysteem waarover ze controle hebben. De volumetrische en gravimetrische doseersystemen van Movacolor bieden exact die combinatie.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van doseertechnologie, wat heeft geleid tot geavanceerde controlesystemen voor extrusieprocessen. In combinatie met de doseercilinder en stappenmotor garanderen onze systemen volledige controle over uw profielenproductie.

Volumetrische en gravimetrische doseersystemen voor hoogwaardige profielenDe constante dosering en meting op basis van gewichtsverlies geeft u meer controle over het totale productieproces. Movacolor heeft doseer- en meetsystemen voor zowel forced feed als starve feed extruders. De bedieningsunit inclusief touchscreen maakt het mogelijk om alle apparatuur binnen een systeem met slechts één unit te besturen.

Productoverzicht gravimetrische en volumetrische doseerunits Movacolor

Movacolor ontwikkelt en fabriceert gravimetrische doseerunits voor de productie van profielen:

Movacolor ontwikkelt en fabriceert volumetrische doseerunits voor de productie van profielen:

Veelgestelde vragen en interessante links

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met onze doseerspecialisten
+31(0)515 - 570 020