Login

NIEUWS

Voldoen uw plastic producten al aan de maatstaf van tegenwoordig?

Het toepassen van maalgoed in hoogwaardige plastic producten komt steeds vaker voor. Veel toonaangevende bedrijven zetten hiermee de toon. Veelal stellen ze het doel om 50% of meer, gebruik te maken van maalgoed. Met de daarbij aangescherpte internationale wetten leidt dit tot mooie ontwikkelingen. Helaas zorgen deze ontwikkelingen voor problemen. Bij veel bedrijven zijn de machines niet ontworpen om te voldoen aan deze nieuwe maatstaf van kwaliteit.

Lees meer


Open Huis zaterdag 8 september 2018

30-7-2018 - Altijd al eens bij Movacolor willen kijken? Dan is dit de kans! Kom naar ons Open Huis op zaterdag 8 september van 13:00 tot 17:00 uur en bewonder ons nieuwe duurzame pand aan de Wolkammersstraat 5 in Sneek.

Lees meer


Movacolor op beurs bij Nationaal Kunststof Congres

9-3-2018 - Movacolor is een van de weinige bedrijven in de wereld die zich exclusief toeleggen op de ontwikkeling en productie van gravimetrische en volumetrische doseersystemen voor de kunststofindustrie. Met name op het gebied van gravimetrie zegt Movacolor internationaal een voortrekkersrol te vervullen.

Lees meer


Movacolor trotseert stormachtig weer met slaan eerste heipaal

5-10-2017 - Code oranje weerhield Movacolor, ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige doseersystemen voor de kunststofverwerkende industrie, er niet van om de eerste heipaal voor haar nieuwbouwpand de grond in te slaan...

Lees meer


Movacolor nieuwbouw: Eyecatcher aan de A7 in Sneek!

6-7-2017 - It giet oan! Nieuwbouw voor Movacolor aan de A7 in Sneek Movacolor, ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige doseersystemen voor de kunststofverwerkende industrie, gaat...

Lees meer

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met onze doseerspecialisten
+31(0)515 - 570 020