Login
  • Home
  • Nieuws
  • Movacolor trotseert stormachtig weer met slaan eerste heipaal

Movacolor trotseert stormachtig weer met slaan eerste heipaal

5-10-2017 - Code oranje weerhield Movacolor, ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige doseersystemen voor de kunststofverwerkende industrie, er niet van om de eerste heipaal voor haar nieuwbouwpand de grond in te slaan. Onder toeziend oog van personeel en genodigden werd de handeling door algemeen directeur Gerhard Dersjant en wethouder Economische Zaken van de Gemeente Súdwest-Fryslân Maarten Offinga verricht.

Movacolor trotseert stormachtig weer met slaan eerste heipaal  Movacolor trotseert stormachtig weer met slaan eerste heipaal

Weer of geen weer, dat stormachtige past wel een beetje bij Movacolor, vertelt Offinga in zijn toespraak. “Met af en toe wel eens een klets water op ons hoofd, typeert dit het bedrijf en laat het zien met welke bevlogenheid er in de afgelopen periode aan dit project is gewerkt.” Hij zag ook wel in dat het spreekwoordelijke jasje té klein werd, maar wilde dit type bedrijf, de slimme maakindustrie, graag in Sneek houden. De nieuwe locatie aan de Wolkammersstraat wordt qua oppervlakte dan ook driemaal groter, voldoende voor de gezonde groei en ontwikkeling die het bedrijf doormaakt.

Dersjant vult enthousiast aan dat Movacolor dankzij de prettige samenwerking met de Gemeente, KAT Architecten en Bouwgroep Noord erg blij is met “één van de mooiste plekjes van Sneek”. “Volgend jaar rond deze tijd betrekken we een mooi en inspirerend pand waar we met z’n allen met recht trots op mogen zijn”, aldus de directeur.

Zie ook:

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met onze doseerspecialisten
+31(0)515 - 570 020