WAAROM PIXELHOBBY VOOR EEN GRAVIMETRISCHE FEEDER VAN MOVACOLOR KOOS
Testimonials

WAAROM PIXELHOBBY VOOR EEN GRAVIMETRISCHE FEEDER VAN MOVACOLOR KOOS

Pixelhobby is een producent van hobbyproducten en is gevestigd in Wervershoof in het Noorden van Nederland. Pixelhobby ontwikkelt en produceert gekleurde volledig recyclebare pixelmatjes gemaakt van 94% natuurlijke suikerriet, waarmee je allerlei soorten afbeeldingen kunt mozaïeken.

Paul Verschoor Managing Director van Pixelhobby legt uit waarom Pixelhobby meer dan 10 jaar geleden voor de MCBalance heeft gekozen: “Bij Pixelhobby maken we pixelmatjes met 140 pixels in 300 verschillende kleuren. Deze pixels kun je op een basisplaat plaatsen en vervolgens kun je in principe elke afbeelding maken die je zelf wilt. Pixelhobby ontwikkelt, produceert en vermarkt hobbyproducten naar verschillende winkelketens in Europa en zelfs daarbuiten.

We hebben meer dan 300 verschillende kleuren. Het is dus voor ons van belang dat we kwalitatief hoogwaardige kleurapparatuur hebben. Toen we eenmaal de MCBalance van Movacolor in werking zagen, zijn we meteen overgestapt naar deze nauwkeurige gravimetrische doseersystemen voor al onze machines.

Het gemak van kalibratie van de MCBalance is zo goed dat we eigenlijk met elke nieuwe kleur kalibreren. Zo zijn we er altijd 100% zeker van dat we geen verloop hebben in de kleurtinten. Kleurwissels doen we meerdere malen per dag. Met de MCBalance gaat dat heel snel en heel gemakkelijk. Vandaar dat wij zeer tevreden zijn met de MCBalance van Movacolor.”

gRAVIMETRIsChe DOSeersystemen

Hoge besparingen - maximaal resultaat

Lees meer