Login

Movacolor biedt controle, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in doseertechnologie

Movacolor is de eerste keuze van kunststoffenproducenten wereldwijd die perfectie nastreven op het gebied van spuitgieten en extrusie. We voldoen niet alleen aan de vraag van onze klanten naar nauwkeurigheid, traceerbaarheid, kostenbesparing en afvalreductie, maar overtreffen die zelfs door onze constante innovaties op het gebied van doseertechnologie.

De leidende positie van Movacolor op het gebied van doseertechnologie is te danken aan meer dan twintig jaar partnerschappen met kunststoffenproducenten. Wij begrijpen dat variatie in kleur en wanddikte tot de meest voorkomende problemen behoren. Onze doseertechniek is gebaseerd op de in-line dosering van materialen als masterbatch, poeder, maalgoed of vloeibare kleurstoffen in onbewerkte grondstof. We combineren de doseercilinder met een stappenmotor om een gelijkmatige stroom te waarborgen voor een betrouwbare kleur en wanddikte.

Movacolor biedt een breed aanbod aan gravimetrische en volumetrische doseerapparatuur

Movacolor ontwikkelt en produceert gravimetrische en volumetrische doseerunits en continue in-line mengers voor spuitgieten en extrusie. Onze systemen voldoen aan de vraag naar hoge volumes, kwaliteit en betrouwbaarheid bij de dosering van masterbatch, poeder, maalgoed en vloeistoffen voor producenten van PET-voorvormen, speelgoed, huishoudelijke goederen, auto-onderdelen, verpakkingen, medische apparatuur, profielen, leidingen, kabels, platen, folie en nog veel meer.

Movacolor heeft een wereldwijd distributienetwerk

Movacolor beschikt over een wereldwijd netwerk van ruim zeventig gespecialiseerde distributeurs. Al onze distributeurs hebben brede kennis en ervaring op het gebied van spuitgieten en extrusie. Al onze distributeurs zijn gespecialiseerd in de doseerunits van Movacolor op basis van de doseervereisten van kunststoffenproducenten, ongeacht of ze gebruikmaken van masterbatch, poeders, maalgoed of vloeistoffen.  Daarnaast kunnen al onze distributeurs gebruikmaken van de expertise van onze technici voor het ontwerpen van maatwerkoplossingen voor kunststoffenproducenten met ongebruikelijke of zelfs unieke eisen.

Vijf jaar garantie op Movacolor doseersystemen

We geloven in onze doseersystemen. Daarom geven we kunststofproducenten over de hele wereld vijf jaar garantie op alle niet aan slijtage onderhevige onderdelen van doseersystemen die vanaf 1 januari 2015 geleverd zijn.

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met onze doseerspecialisten
+31(0)515 - 570 020