MOVACOLOR BIEDT CONTROLE, NAUWKEURIGHEID EN BETROUWBAARHEID

Movacolor is de eerste keuze van kunststoffenproducenten wereldwijd die perfectie nastreven op het gebied van spuitgieten en extrusie. We voldoen niet alleen aan de vraag van onze klanten naar nauwkeurigheid, traceerbaarheid, kostenbesparing en afvalreductie, maar overtreffen die zelfs door onze constante innovaties op het gebied van doseertechnologie.

 Onze doseertechniek is gebaseerd op de in-line dosering van materialen als masterbatch, poeder, maalgoed of vloeibare kleurstoffen in onbewerkte grondstof. We combineren de doseercilinder met een stappenmotor om een gelijkmatige stroom te waarborgen voor een betrouwbare kleur en wanddikte.

Movacolor doseertechnologie

Kunststofproducerende bedrijven zijn op zoek naar allerlei kwaliteiten in doseertechnologie. Sommigen zijn op zoek naar kostenreductie voor kleurstoffen. Sommigen streven naar een stabieler productieproces. Anderen proberen de efficiëntie te verhogen of de kwaliteit te verbeteren. Alle doseersystemen van Movacolor hebben deze specifieke voordelen in geïntegreerde modulaire doseersystemen voor spuitgiet- en extrusietoepassingen.

Movacolor doseersystemen

Movacolor ontwikkelt en verhandelt gravimetrische, optometrische, volumetrische en continue inline doseersystemen voor spuitgieten en extrusie. Deze doseersystemen voldoen aan de vraag naar hoge volumes, kwaliteit en betrouwbaarheid bij de dosering van materialen als masterbatch, poeder, maalgoed en vloeistoffen voor kunststofproducenten over de hele wereld.

Movacolor productplan

Dit productplan is een overzicht van de volledige productlijn van Movacolor. Onze productlijn bestaat uit gravimetrische, optometrische en volumetrische doseersystemen en de bijbehorende accessoires. Specificeer uw materiaal en volg de gekleurde lijnen om te ontdekken welk doseersysteem het meest geschikt is voor het materiaal dat u wilt doseren in uw spuitgiet- of extrusietoepassing.

Vijf jaar garantie

Wij als Movacolor zijn trots op de hoogwaardige robuuste gravimetrische, optometrische en volumetrische doseersystemen die we dagelijks ontwikkelen, verhandelen aan kunststofproducenten over de hele wereld. Dat is de reden waarom we kunststofproducenten wereldwijd een standaard van vijf jaar garantie bieden op niet-slijtageonderdelen van alle Movacolor-doseersystemen.

Wereldwijd distributienetwerk

Movacolor beschikt over een wereldwijd netwerk van ruim zeventig gespecialiseerde distributeurs. Al onze distributeurs hebben brede kennis en ervaring op het gebied van spuitgieten en extrusie. Al onze distributeurs zijn gespecialiseerd in de doseerunits van Movacolor op basis van de doseervereisten van kunststoffenproducenten, ongeacht of ze gebruik maken van masterbatch, poeders, maalgoed of vloeistoffen.  Daarnaast kunnen al onze distributeurs gebruikmaken van de expertise van onze technici voor het ontwerpen van maatwerkoplossingen voor kunststoffenproducenten met ongebruikelijke of zelfs unieke eisen.

Movacolor nieuws

Lees het laatste nieuws over Movacolor op onze nieuws pagina.

Vacatures bij Movacolor

Ben je op zoek naar een interessante baan binnen een leuk en vooruitstrevend internationaal bedrijf? Kom dan werken bij Movacolor in Sneek! Met een jong en enthousiast team ontwikkelen en verhandelen we doseersystemen voor de kunststofindustrie.