DE INTRODUCTIE VAN DE MCNUMERA
Nieuws

DE INTRODUCTIE VAN DE MCNUMERA

5-12-2018 - Movacolor heeft onlangs de unieke MCNumera ontwikkeld. Dit meetapparaat voor hoofdmateriaal werd in oktober bij de Movacolor-stand op Fakuma 2018 in Duitsland officieel gelanceerd. 

De MCNumera meet het verbruik van het hoofdmateriaal

De MCNumera is een modulair meetapparaat dat het verbruik van het hoofdmateriaal in een productieproces meet. Het hoofdmateriaal uit een vulsysteem wordt door de MCNumera batch voor batch gemeten en gewogen. In combinatie met een Movacolor Touch Screen Controller kan het gewicht van de batch en het totale verbruik worden gemonitord. Dit geeft u volledige controle over uw verbruik van hoofdmateriaal.

De MCNumera heeft een uniek modulair ontwerp

De MCNumera is zo ontworpen dat hij in een handomdraai in bestaande systemen van Movacolor kan worden geïntegreerd en in uiteenlopende soorten systemen kan worden gebruikt. Hij kan zowel voor spuitgieten als voor extrusie processen worden ingezet, met hoge of lage doorvoer.  Dankzij verschillende adapterringen past vrijwel ieder type vulsysteem op de MCNumera. Modulaire buissteunen kunnen bij de MCNumera worden meegeleverd voor een gegarandeerd stabiele meting.

 

MCNumera: bestel- en promotie-informatie

De MCNumera is vanaf januari 2019 leverbaar. U kunt op onze website of via onze doseerspecialisten meer te weten komen over de MCNumera. Promotiemateriaal en -afbeeldingen zijn verkrijgbaar in de downloads-sectie van onze webshop of op verzoek via Jesper Korringa of Silvia Meeuwsen van onze marketingafdeling.