MOVACOLOR INTRODUCEERT NIEUWE FEATURES IN UNIEKE DOSEERSOFTWARE
Nieuws

MOVACOLOR INTRODUCEERT NIEUWE FEATURES IN UNIEKE DOSEERSOFTWARE

18-2-2021 - Deze week lanceren wij een nieuwe versie van onze toonaangevende software voor het doseren van kunststof additieven. “Hoewel we met de vorige software versie al veel vragen konden beantwoorden hebben we onszelf als ‘leaders of dosing technology’ zijnde uitgedaagd om nog verder te gaan.” Aldus Gerhard Dersjant, directeur van Movacolor. 

De nieuwe software is voorzien van extra slimme features zoals: sensorneck integratie, snelle kalibratie mogelijkheden en een single shot testknop voor het afnemen van verificatiemonsters. Daarnaast is het nu ook mogelijk om direct contact te leggen met de support medewerkers van Movacolor via remote control.

“Normaal reizen wij veel af naar klanten om te helpen bij installatie of om support te geven. Tijdens de corona-crisis is dit niet mogelijk. Dit is soms lastig maar het heeft ons ook laten inzien dat reizen niet altijd noodzakelijk is. Bovendien belasten we het milieu ook minder. We hebben onszelf ten doel gesteld om onze partners zo goed als mogelijk op afstand te bedienen. Met deze nieuwe software kunnen wij een machine die duizenden kilometers verderop staat tijdelijk overnemen om te helpen, bizar als je er even over nadenkt.”

De nieuwe software is in 20 verschillende talen te verkrijgen en wordt bovendien gratis ter beschikking gesteld

 

Wil je meer informatie over onze software en de MCTC touchscreen controller?

MCTC touchscreen controller