Scroll

Wat is uw kunststofproductieproces?

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van doseeroplossingen op maat voor de kunststofindustrie.

Het is onze missie om kunststofproducenten te ondersteunen bij het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Dit doen wij door middel van ons unieke modulaire doseer- en mengconcept. Dit concept zorgt ervoor dat kunststofproducenten gemakkelijk gerecycled materiaal kunnen verwerken, afval kunnen verminderen en kosten kunnen besparen.

Proces

Haal het maximale uit uw productieproces met onze modulaire doseer- en mengoplossingen.

Bent u op zoek naar kostenbesparingen op grondstoffen, een stabieler productieproces, probeert u de efficiëntie te verhogen of de kwaliteit te verbeteren?

Materiaal

Heeft u moeite met het doseren of mengen van uw materiaal?

Wij hebben oplossingen ontwikkeld die de moeilijkste materialen aankunnen, in de moeilijkste productieomgevingen, bij lage en hoge vermogens.

Technologie

De perfecte balans tussen nauwkeurigheid, kosten en duurzaamheid.

Welk aspect vindt u het belangrijkst en hoe doseert u het liefst? Wij kunnen elke gewenste techniek leveren en gaan graag met u in gesprek om te bepalen wat het beste bij u en uw productieproces past.

Industrie

Ongeacht uw toepassing, wij hebben de oplossing.

Wij zijn er trots op dat wij wereldwijd kunststofproducenten bedienen in uiteenlopende industrieën – van de medische en de automobielindustrie tot het huishouden en de drankindustrie – die hoge kwaliteit en precisie eisen.

Een doseersysteem op maat, gebaseerd op uw kunststofproductieproces

Bij Movacolor begrijpen we dat geen enkel productieproces hetzelfde is. Daarom hebben we onze doseer- en mengsystemen modulair opgebouwd, zodat we u altijd een passende oplossing kunnen bieden op basis van uw huidige en mogelijke toekomstige situatie.

Movacolor’s wereldwijde netwerk van distributeurs en agenten

Movacolor heeft een wereldwijd netwerk van meer dan 70 distributeurs en agenten. Onze distributeurs en agenten zijn experts in alle facetten van doseer- en mengtechnologie en bieden lokale service, training en advies over Movacolor producten.

Nieuwe productlancering: De MDS Volumetric Feeder

We zijn buitengewoon enthousiast om onze gloednieuwe doseereenheid te lanceren: De MDS Volumetric Feeder. Deze innovatieve doseereenheid zet de standaard voor volumetrisch doseren en richt zich specifiek op fabrikanten die op zoek zijn naar een kosteneffectieve oplossing. Blijf lezen om alles te ontdekken over wat deze eenheid te bieden heeft.
Lees verder

Download de brochure over de MDS Volumetric Feeder

Vul onderstaand formulier in om de brochure per email te ontvangen.

Hidden
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.