MOVACOLOR ONDERSTEUNT U IN ELKE SITUATIE
Nieuws

MOVACOLOR ONDERSTEUNT U IN ELKE SITUATIE

8-4-2020 - De huidige onzekere situatie in de wereld heeft een enorme impact op ons dagelijks leven. Wij hopen dat u en uw dierbaren veilig en gezond blijven.

Houd uw bedrijf sterk

Daarnaast is het ook van belang dat uw bedrijf sterk blijft en deze moeilijke en onzekere economische tijden overleeft. Weet dat Movacolor voor u klaarstaat. Onze productiemedewerkers zijn nog steeds volop aan de slag en wij hebben voldoende capaciteit en voorraad om de komende tijd snel nieuwe systemen te kunnen leveren. Uit veiligheidsoverwegingen werkt een deel van ons kantoorpersoneel vanuit huis, maar dit heeft geen invloed op de efficiëntie van de algehele operatie. 

Gebruiksvriendelijke installatiewizard

Bezoeken op locatie zijn momenteel niet mogelijk, maar met onze gloednieuwe configuratiewizard kan u of uw klant onze systemen eenvoudig configureren en opstarten. Deze nieuwe functie op de Movacolor touchscreenbedieningsunit helpt u stap voor stap een feilloos besturingssysteem te creëren. Het is zelfs mogelijk om meercomponentensystemen op deze manier te installeren. 

U kunt altijd contact met ons opnemen

Ten slotte staat ons toegewijde team van doseerdeskundigen altijd klaar om u te helpen met uw technische vraagstukken. U kunt ons bereiken via telefoon: 0031 515 570 027, e-mail: salessupport@movacolor.com, WhatsApp: 0031 6 15 311 281, Skype, Website Chat, Line en WeChat.