Overige kunststof toepassingen

Hoewel onze website veel voorbeelden bevat van mogelijke toepassingen voor onze producten, is het overzicht zeker niet volledig. De spuitgiet- en extrusiebedrijven onder onze klanten produceren alle denkbare kunststof producten. Ze doseren bovendien de meest uiteenlopende additieven en eisen doseersystemen die deze kunnen verwerken.

Een doseersysteem voor uw specifieke productieproces

De meeste klanten vinden bij ons eenvoudig het gravimetrische, optometrische of volumetrische doseersysteem dat het beste past bij hun processen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in oplossingen op basis van onze geavanceerde doseertechnologie.

Als klant profiteert u van onze kennis, expertise en ervaring wanneer we een systeem samenstellen dat specifiek is afgestemd op uw behoefte aan nauwkeurige en stabiele dosering. Movacolor beschikt over een gespecialiseerd team van technici dat klaarstaat om klanten te helpen met lastig te doseren additieven of zeer specialistische kunststofproductieprocessen. Onze experts ontwerpen zowel nieuwe producten als doseersystemen en doseeraccessoires op maat om aan al uw wensen tegemoet te komen.

Productoverzicht gravimetrische en volumetrische doseersystemen Movacolor

Movacolor ontwikkelt en verhandelt gravimetrische doseersystemen voor de productie van kunststof onderdelen:

Movacolor ontwikkelt en verhandelt optometrische doseerunits voor kunststof onderdelen:

Movacolor ontwikkelt en verhandelt volumetrische doseersystemen voor kunststof onderdelen:

Veelgestelde vragen en interessante links