Login

Eenvoudig bedienbare doseersystemen

Movacolor begrijpt dat gebruiksgemak onmisbaar is in fabrieken waar kunststoffen worden geproduceerd. Onze doseersystemen zijn daarom gebruiksvriendelijk, nauwkeurig en betrouwbaar. De doseersystemen van Movacolor kunnen binnen een paar minuten worden geïnstalleerd en in gebruik worden genomen. Het verwisselen van kleurpigmenten en de reiniging van de apparatuur zijn al even eenvoudig.

Eenvoudige bediening - Opstarten

Onze gravimetrische en volumetrische doseersystemen bieden kunststofproducenten overal ter wereld een simpele, efficiënte opstartmethode voor spuitgieten en extrusie. De kleurkalibratie is snel en eenvoudig, en meerdere van onze units beschikken over een automatische opslagfunctie voor recepturen. We leveren diverse bedieningsunits, variërend van instapmodellen tot touchscreens met intuïtieve menu's.

Eenvoudige bediening - Productie

De systemen van Movacolor helpen u een stabiele productie te behouden. Kleuren zijn binnen enkele minuten te verwisselen dankzij de eenvoudige en snelle installatie, vervanging en reiniging van de doseersystemen. De doseersystemen waarschuwen uw operators bij problemen, zoals materiaaltekorten, zodat er een efficiënte oplossing kan worden gezocht en de productie kan doorgaan. Met de MCSMart-software zijn alle doseerunits vanaf één computer te bedienen voor meer efficiency en controle.

Eenvoudige bediening - Stilstand

De modulaire systemen van Movacolor zijn snel een eenvoudig te reinigen en aan te passen. Een zo kort mogelijke stilstand is belangrijk voor de winstgevendheid van elke kunststofproducent.

Veelgestelde vragen en interessante links

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met onze doseerspecialisten
+31(0)515 - 570 020